TUINEN

Uw tuin vormt het verlengde van uw woning. Of het nu een plaats is om tot rust te komen met een goed boek, te ravotten met de kinderen, naar hartenlust te tuinieren of te genieten van zomerse barbecues, belangrijk is dat het ontwerp aansluit bij uw woning en uw levensstijl.

Maak dus gebruik van onze ervaring en kennis van materialen om u een tuin te bieden die past bij uw gezin. We bieden u graag een totaalpakket gaande van ontwerp tot realisatie.

Ook het onderhoud nemen wij graag voor onze rekening. Zo kan u ook tijdens elk seizoen genieten van uw tuin, zonder uw vrije tijd te moeten opofferen aan de nodige tuinklussen.


ONTWERP

Alles begint met een persoonlijk bezoek door onze tuinarchitecte.

Ze luistert aandachtig naar uw wensen en bekijkt uw tuin vanuit haar expertise, om zo de mogelijkheden na te gaan. Vervolgens ontvangt u een eerste ontwerpvoorstel, dat uiteraard aangepast wordt tot u zich er volledig in kan vinden.

Bij afronding maken we een 3D-voorstelling op wat het ontwerp levensecht maakt. Indien nodig zorgen we ook graag voor een beplantingsplan met de nodige technische details.

AANLEG

Ons team van gekwalificeerde tuinmannen staat klaar om uw tuinplan te realiseren.
Ook indien u het ontwerp niet door ons heeft laten maken, kunnen wij u helpen bij de realisatie.

Kleine tuinwerken behoren eveneens tot de mogelijkheden.

ONDERHOUD

Het onderhouden van een tuin is een klus die vaak blijft liggen. Begrijpelijk, want ze kost heel veel tijd en moeite.

Groep RDR onderhoudt graag uw tuin het ganse jaar door: snoeien van hagen en bomen, onkruid verdelgen, … Zo heeft u dag in dag uit plezier van een nette tuin.