BOUWWERKEN

Groep RDR  is als polyvalent aannemer gespecialiseerd in renovatiewerken en het plaatsen van nieuwbouwprojecten. U kan ook bij ons terecht voor vloerwerken, waarbij we u graag adviseren bij de materiaalkeuze.

Zaakvoerder Werner De Ridder houdt van een persoonlijk contact met zijn klanten vanaf het eerste gesprek tot na het beëindigen van de werken. Hij volgt dan ook zelf ieder project op en is vaak aanwezig op de werf.

Heb u renovatie- of bouwplannen? Vraag dan gerust een vrijblijvende prijsofferte via ons contactformulier.

 


VERBOUWINGEN

Groep RDR heeft jarenlange expertise in het renoveren van woningen of bijgebouwen. Hieronder vallen zowel de afbraak van een (deel van de) woning alsook het plaatsen van een nieuwe ruwbouw.

We maken graag een offerte op maat gebaseerd op de door u aangeleverde definitieve plannen en een lastenboek. Hierbij adviseren we u graag bij de materiaalkeuze zodat we samen het gewenste resultaat kunnen bereiken binnen uw budget.

NIEUWBOUW

Ons gekwalificeerd bouwteam legt de eerste fundamentele bouwstenen van uw droomhuis. In nauwe samenwerking met uw architect bezorgen wij u een perfect afgewerkte ruwbouw helemaal afgestemd op uw wensen.

Uiteraard houden we hierbij erg rekening met de vooropgestelde deadlines.

VLOERWERKEN

Alle soorten vloerwerken, zowel voor nieuwbouwprojecten als bij renovaties, kunnen wij uitvoeren.

Indien u dat wenst, gaan we graag met u op zoek naar de juiste vloer voor uw project en binnen uw budget.